Om meg

Jeg er en kreativ fotojournalist og skribent som elsker fugl og natur, samtidig som jeg blir lett fascinert av hverdagsmennesker og gode historier.

Mellom 2019 og 2021 har jeg jobbet som journalist for Helgelendingen og Fiskeribladet. Det siste året med base i Trondheim der jeg bor.

Mellom  2008 -2018 jobbet jeg selvstendig som fotojournalist med base i Trondheim. Jeg finner ofte egne saker for innsalg, men tar også på meg konkrete oppdrag fra ulike oppdragsgivere. 

Her er en noen av de jeg har levert foto og tekst til:  Adresseavisen, Dagbladet, NTNU, Gatemagasinet Sorgenfri, Bennett Reklamebyrå, Ringve Museum, Dagens Næringsliv, Fagbladet, Fiskeribladet, Magasinet Skog mfl.

Jeg er medlem av Norsk Journalistlag og priser oppdrag etter  NJ´s frilanssatser.

Utmerkelser

2019 Helgeland og Saltens journalistlag fotopris for serien "Sommerglimt fra Vefsn", for avisa Helgelendingen.

2020 Hederlig omtale Norsk Journalistlag Nord for reportasjen «En dag med hjemmetjenesten i Vefsn kommune, Mosjøen», for avisa Helgelendingen.

I tillegg til å levere journalistiske tjenester driver jeg et gjestehuset Jettehuset på Helgelandskysten. Her tar jeg imot naturfotografer, kajakkpadlere og fuglekikkere som ønsker å oppleve den slående naturen på Helgeland. 

Kontakt:

E-post: Lena.knutli@gmail.com

Phone Number: +47 934 523 25


Using Format